HomeNieuwsLifestyle3 redenen waarom het oké is om niet te willen trouwen

3 redenen waarom het oké is om niet te willen trouwen

Is het je ook al opgevallen, elke keer als je je Facebook opendoet, zie je wel huwelijksfoto’s voorbijkomen. Er gaat geen dag voorbij of mensen verloven zich en dat is best oké, maar jij hebt daar geen zin in. Wij sommen voor jou nog drie andere redenen op waarom het niet erg is om niet in het huwelijksbootje te stappen. 

Het kost een bom geld 

Ja trouwen is leuk want je staat een dag ‘in the picture’, maar het is zo duur. Je bent makkelijk 10.000 euro kwijt. Je moet een kleed of een kostuum kopen, een zaal vastleggen, ringen bestellen, om nog maar te zwijgen over de huwelijksreis en dat allemaal voor één dag. Geld dat je ook aan andere leuke dingen kan uitgeven.

Het is stresserend

Het plannen van een huwelijk vraagt veel tijd en voorbereiding. Je moet 1001 regelen na je werk en in het weekend. Bovendien moet je rekening houden met een budget en de wensen van (schoon)ouders. En dan maar hopen dat er op de dag zelfs niks mis gaat.

Het is geen garantie op eeuwige liefde 

Voor honderden mensen je eeuwige liefde bezweren is natuurlijk geen garantie dat je binnen vijftig jaar nog steeds samen bent. Ongeveer 30% van de mensen die trouwt, scheidt uiteindelijk ook weer, geen cijfers dus om echt vrolijk van te worden.

Het bericht 3 redenen waarom het oké is om niet te willen trouwen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels