HomeNieuwsEntertainmentTwitter in een deuk met hilarisch moment in ‘Boer zkt Vrouw’: «Perfecte...

Twitter in een deuk met hilarisch moment in ‘Boer zkt Vrouw’: «Perfecte timing!» (video)

Geestig momentje gisteren tijdens ‘Boer zkt Vrouw’. Toen Dina Tersago aan boer Garry vertelde dat Barbara naar huis was vertrokken, was een hond kennelijk al even verbaasd als de rest.

Het zat eraan te komen: Barbara is opgestapt uit ‘Boer zkt Vrouw’. Ze kon naar eigen zeggen niet meer aanzien hoe Garry en Els naar elkaar toegroeien. Afscheid nam ze echter niet meer, en dus moest presentatrice Dina Tersago boer Garry, Els en Evelyn op de hoogte brengen van het nieuws.

Hond des huizes

Dat gebeurde toen ze met hun drietjes rond de tafel zaten. «Ik heb een kleine mededeling. Barbara is naar huis vertrokken», zei ze. Precies op dát moment kwam de hond deze huizes boven het raam piepen. De programmamakers monteerden er nog een dramatisch geluidseffect bij om het moment helemaal af te maken.

Hilariteit

Op Twitter wordt heel wat gelachen met het bewuste fragment. «Dit was perfect. ‘Ooh – drama!’», «Ik wist op het moment dat ik dit live op tv zag dat iemand op Twitter dit ging posten», «Perfecte timing», «Goud in de montagecel», en «Echt hét gepaste moment: ‘Alé Dina, meen je dit nu?!’», lezen we onder meer in de reacties.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/twitter-een-deuk-met-hilarisch-moment-boer-zkt-vrouw-perfecte-timing-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels