HomeNieuwsEntertainmentSelena Gomez volgt raad van moeder op en dumpt Justin Bieber

Selena Gomez volgt raad van moeder op en dumpt Justin Bieber

Het licht is weeral uitgegaan tussen Justin Bieber en Selena Gomez. De twee hebben al jaren een knipperlichtrelatie en voor de zoveelste keer gaan ze nu uit elkaar. Gomez dumpt Bieber op aanraden van haar moeder.

Het is al langer bekend dat Selena’s moeder, Mandy Teefey, geen fan is van Justin Bieber. Hij zou Gomez meermaals bedrogen hebben in het begin van hun relatie. De actrice probeerde al langer haar familie te overtuigen van haar relatie met de Canadese zanger, maar nu beslist ze om de stekker opnieuw uit de relatie te trekken.

Lupus

Mandy Teefey verwijt Bieber dat hij haar dochter enorm gekwetst heeft en hij niet te vertrouwen is. Na de niertransplantatie die Gomez moest ondergaan om de gevolgen van lupus te overleven, kwam hij echter weer opdagen. “Jarenlang hebben we niets van hem gehoord.”, zegt Teefey. “Zeker nu haar gezondheid zo fragiel is zou ze zichzelf moeten beschermen tegen zulke situaties”. Selena Gomez volgt nu de raad van haar moeder op. Het is afwachten of dit het definitieve einde is.

Het bericht Selena Gomez volgt raad van moeder op en dumpt Justin Bieber verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels