HomeNieuwsEntertainmentLeen Dendievel schrikt van reacties op foto: «Zie ik er hier zwanger...

Leen Dendievel schrikt van reacties op foto: «Zie ik er hier zwanger uit?!»

De voormalige ‘Thuis’-actrice Leen Dendievel heeft haar volgers nieuwsgierig gemaakt met een selfie. Heel wat mensen vermoeden immers dat ze in verwachting is…

Leen Dendievel heeft op Instagram een foto gedeeld met een bijschrift waarmee ze heel wat reacties uitlokt. «In mijn kinderkamer maak ik de beste toekomstplannen! Er staat wat op stapel. Wat denken jullie dat het is?», schreef ze erbij.

Stralen

Haar volgers dachten meteen aan een nieuw boek of een baby. «Nieuw boek? Of een baby’tje op komst?», «Ik gok op een baby», «Zeker iets wat je gelukkig maakt, want je straalt», en «Kindje op komst?», lezen we in de reacties. Leen verbaasde zich vervolgens op haar Instagram Stories over de commentaren. «Zie ik er hier zwanger uit?!», klonk het.

Kinderwens

Wat het wordt, komen we binnenkort allicht te weten. De 38-jarige schrijfster en haar man, zanger Udo (45), zijn (voorlopig) bewust kinderloos. Twee jaar geleden maakte ze zelfs een docureeks – ‘Kinderwens’ – waarin ze op een persoonlijke manier op zoek ging naar het waarom van een kinderwens.

Instagram Stories / @leendendievel

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/leen-dendievel-schrikt-van-reacties-op-foto-zie-ik-er-hier-zwanger-uit

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels