HomeNieuwsEntertainmentBelgische artiesten brengen op Gentse Feesten eerbetoon aan Luc De Vos

Belgische artiesten brengen op Gentse Feesten eerbetoon aan Luc De Vos

Zanger Luc De Vos, die in 2014 overleed, zou gisteren 60 jaar geworden zijn en dat willen de stad Gent en de partners van de Gentse Feesten niet ongemerkt laten voorbijgaan. Ze slaan daarvoor de handen in elkaar met een aantal Belgische artiesten die de line-up van het tiendaagse stadsfestival versieren.

Concreet zullen verschillende artiesten het publiek tijdens de Gentse Feesten op bisnummers van Gorki, de rockband van de Gentse zanger, trakteren. Elk zullen ze hun eigen versie van een hit van de band brengen.

Metejoor en Mama’s Jasje

Momenteel heeft al een 60-tal artiesten bevestigd, maar dat worden er ongetwijfeld nog meer, zo klinkt het. Het gaat onder meer om Sioen, Praga Khan, Metejoor, Mama’s Jasje en Sam Gooris.

Daarnaast worden andere artiesten via gepersonaliseerde affiches opgeroepen om deel te nemen. «De laatste bis op de Gentse Feesten, die dragen artiesten dit jaar met plezier op aan Luc De Vos», zegt Peter Vanlaet van Mama’s Jasje. «Gorki heeft zijn naam op de Gentse en Vlaamse muziekscène gedrukt. Er is geen enkele Vlaamse muzikant die kan beweren niet geïnspireerd te zijn door Luc De Vos.»

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/belgische-artiesten-brengen-op-gentse-feesten-eerbetoon-aan-luc-de-vos

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels