HomeNieuwsDit weekend moet je je opnieuw aanmelden voor stranden in Oostende

Dit weekend moet je je opnieuw aanmelden voor stranden in Oostende

Vanaf donderdag 6 augustus tot en met zondag 9 augustus 2020 wordt het aanmeldingssysteem voor de drie drukste stranden in Oostende opnieuw geactiveerd. Aanmelding is nodig van aan het Zeeheldenplein tot net voor de Venetiaanse Gaanderijen. Per dag zijn op de drie stranden in totaal 15.000 mensen toegelaten.

Vanaf de tweede helft van deze week gaan de temperaturen opnieuw stijgen en wordt een hittegolf voorspeld. Daarom besliste stad Oostende om van donderdag 6 augustus tot en met zondag 9 augustus 2020 het aanmeldingssysteem voor de drie drukste stranden voor de derde keer te activeren. Het systeem moet ervoor zorgen dat de social distancing op deze stranden gegarandeerd is. Vorige vrijdag waren de drie stranden zo goed als volzet.

Drie centrumstranden

Het systeem is enkel actief op het Klein Strand, Groeistrand en Groot Strand. Op de andere stranden is aanmelden niet nodig. Iedereen kan vanaf vandaag/maandag gratis aanmelden via de website, via de balie van Toerisme Oostende, het UiTloket of het gratis nummer 0800/62.167. Deze aanmelding garandeert je een plekje op de stranden in het centrum bij aankomst voor 14.00 uur. Het systeem wordt momenteel geactiveerd tot en met zondag 9 augustus 2020, maar dat kan nog verlengd worden.

Het bericht Dit weekend moet je je opnieuw aanmelden voor stranden in Oostende verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels