HomeNieuwsBizarWat een moed: vrouw overmeestert overvaller en achtervolgt hem met zijn eigen...

Wat een moed: vrouw overmeestert overvaller en achtervolgt hem met zijn eigen wapen (video)

Een man in het Amerikaanse stadje Westlake Village dacht met behulp van een groot mes met de inhoud van de kassa van buurtwinkeltje Amaya’s Mini Market te gaan lopen, maar dat was buiten de moedige winkelbediende gerekend.

Op beelden van een bewakingscamera is te zien hoe een gemaskerde man Amaya’s Mini Market in Westlake Village binnenkomt en de winkelbediende bedreigt met een mes. De overvaller duwt het mes tegen haar buik, maar de jonge vrouw slaagt erin om de punt van het mes weg te duwen. Hij fluistert dat hij haar zal vermoorden als ze iets zegt, maar de vrouw is niet onder de indruk. Wanneer de boef merkt dat de vrouw tegenstribbelt, probeert hij haar vast te klemmen, maar met een behendige actie rukt ze zich los. Meer nog: ze krijgt het mes te pakken, en loopt er vervolgens mee achter de overvaller aan. Die moet snel wegvluchten, zonder buit, maar allicht met een natte broek.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/wat-een-moed-vrouw-overmeestert-overvaller-en-achtervolgt-hem-met-zijn-eigen-wapen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels