HomeNieuwsBizarVrouwen gaan massaal voor designervagina

Vrouwen gaan massaal voor designervagina

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste vagina van het land? Plastische chirurgen kunnen de vraag naar designervagina’s amper bijhouden. Dat bleek tijdens een internationaal congres voor cosmetische chirurgen in Parijs. 

Op het World Congress of the International Master Course on Aging Science vielen enkele verrassende cijfers te noteren. Zo zagen artsen de vraag naar designervagina’s met meer dan de helft stijgen. Vooral schaamlipcorrecties liggen goed in de markt. De pornoficatie van onze maatschappij is de belangrijkste reden waarom vrouwen massaal onder het mes gaan. Verder doen de meer traditionele ingrepen zoals borstvergrotingen, neuscorrecties en liposucties het ook nog steeds goed.

Azië

Mannen en vrouwen in de Verenigde Staten, Brazilië, Japan, Italië en Mexico lieten de meeste cosmetische ingrepen uitvoeren, al moet de Aziatische markt nauwelijks onderdoen. De verwachting is zelfs dat er binnenkort meer cosmestische ingrepen in Azië zullen gebeuren dan in Europa. De uitgaven hiervoor stegen vorig jaar met 8%. Dat is zeven keer zoveel als in 2014.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels