HomeNieuwsBizarVrouw poseert in gewaagde jurk: «Dat zou ik vroeger nooit gedurfd hebben»...

Vrouw poseert in gewaagde jurk: «Dat zou ik vroeger nooit gedurfd hebben» (foto)

Een TikTokster poseerde onlangs trots in een elegante, maar gewaagde outfit. Voor haar was dat een prestatie, want enkele jaren geleden zou ze dat nooit aangedurfd hebben. Toch is niet iedereen overtuigd van het resultaat, maar dan vooral door het ontwerp.

Jessica Blair is een 23-jarige Amerikaanse vrouw die op TikTok body positivity promoot. In haar tienerjaren durfde ze zelden of nooit sexy kleedjes aan te trekken, maar nu probeert ze haar angst te overwinnen.

Trots poseren

Ze bestelde een elegante jurk van het Australische modemerk I.Am.Gia en maakte er enkele foto’s van. Die deelde ze vervolgens in een TikTok-video. «In mijn tienerjaren zou ik zo’n jurk nooit durven dragen hebben, en al zeker niet om het online te delen. Maar kijk: deze jurk is sexy en dat ben ik ook», schrijft ze erbij.

Complimenten en bedenkingen

De video werd inmiddels al meer dan zes miljoen keer bekeken. Haar volgers vinden haar erg moedig, maar sommigen hebben hun bedenkingen erbij. «Je ziet er fantastisch uit», «Dit kleedje is geknipt voor jou», en «Prachtig», maar ook «Je ziet er goed uit, maar het ontwerp van de jurk is bizar. Het lijkt alsof je huid wegsmelt», «Niet jij bent het probleem, maar de jurk», klinkt het onder meer in de reacties.

Geïnteresseerden kunnen het kleedje HIER kopen. Er hangt een prijskaartje van 115 euro aan vast.

@luvjessicablair

teenage me could never fathom wearing a dress like this and showing it off on the internet but yea, this dress is hot and so am i!! #curvemodel

♬ original sound – Qveen Herby

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-poseert-gewaagde-jurk-dat-zou-ik-vroeger-nooit-gedurfd-hebben-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels