Vind ons op

Zita

Vrouw gaat op Tinderdate, maar weigert seks omwille van DEZE reden: «Het was walgelijk!»

Bizar

Vrouw gaat op Tinderdate, maar weigert seks omwille van DEZE reden: «Het was walgelijk!»

Een vrouw beleefde onlangs een erg nare ervaring met haar Tinderdate. Ze ging met de man mee naar huis, maar toen ze een stap verder wilden gaan, trok ze zich terug omwille van zijn bedenkelijke hygiëne.

Emily Mackinnon leerde onlangs via Tinder een man kennen. Ze ging met hem op date en dat viel zo goed mee dat ze uiteindelijk met hem mee naar huis ging. «Hij was een student rechten. We gingen naar hem thuis en het was duidelijk dat we allebei seks wilden, hoewel ik het nooit had uitgesproken», vertelt ze in een TikTok-video.

Niet gewassen

Toen ze hun kleren uittrokken, schrok Emily zich te pletter. «Er waren sporen in zijn onderbroek en de geur was niet te harden. Hij had zich duidelijk al een lange tijd niet gewassen. Het was walgelijk. Ik moest maken dat ik daar weg was», klinkt het.

Klacht

Dat deed ze ook, maar enkele dagen later ontving ze een brief van de man. «Hij klaagde me aan omdat ik een mondeling contract had verbroken. Maar het is opgelost. Ik ben met zijn vader gaan praten en heb alles uitgelegd», luidt het.

Ze besprak het voor de zekerheid ook nog even met een advocaat. «Die lachte er eens goed mee. De brief is niet legaal, dus ik maak me geen zorgen», besluit ze.

@your.big.sis.emi

Reply to @your.big.sis.emi #storytimestiktok #whydomen #beentherebestie

♬ original sound – emily

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-gaat-op-tinderdate-maar-weigert-seks-omwille-van-deze-reden-het-was

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top