HomeNieuwsBizarVrouw die jarenlang berichten stuurde naar overleden vader krijgt plots antwoord

Vrouw die jarenlang berichten stuurde naar overleden vader krijgt plots antwoord

Een Amerikaanse vrouw schrok zich een ongeluk toen ze antwoord kreeg op een bericht dat ze naar haar vader stuurde. De respondent bleek een man te zijn die zijn dochter verloor in een auto-ongeluk.

Vier jaar geleden stierf de papa van Chastity Patterson. De 23-jarige vrouw uit Newport in Arkansas stuurde hem de afgelopen jaren af en toe een update over haar leven om hem te blijven herinneren. Afgelopen donderdag was het bijna vier jaar geleden dat hij kwam te overlijden. Ze stuurde hem een bericht waarin ze vertelde dat ze het weer moeilijk heeft om zonder hem te leven, en dat ze intussen afgestudeerd is en kankervrij verklaard werd.

Teken van God

Tot haar grote verbazing kreeg ze een antwoord terug. De man in kwestie, Brad, verloor zijn dochter in een auto-ongeluk in 2014. Hij vertelde dat haar berichten hem “in leven hielden”. “Dag lieve schat. Ik ben je vader niet, maar ik heb al je berichten van de afgelopen vier jaar gekregen. Ik kijk er elke keer weer naar uit. Mijn naam is Brad en ik ben mijn dochter verloren in een auto-ongeluk in 2014. Je berichten hebben me in leven gehouden. Elke keer als je me stuurt, weet ik dat het een teken is van God. Het spijt me dat je een naaste verloren bent, maar ik heb gedurende al die jaren naar jou geluisterd en ik heb je zien opgroeien. Ik heb je zo vaak willen terugsturen, maar ik wilde je hart niet breken. Je bent een bijzondere vrouw en ik wenste dat mijn dochter zoals jou geworden zou zijn. Bedankt voor je updates. Je herinnert me eraan dat God bestaat en dat het niet zijn fout was dat mijn klein meisje er niet meer is. Ik ben heel trots op je”, antwoordde hij haar.

In vrede rusten

Chastity kon haar ogen niet geloven en deelde het antwoord op Facebook. “Het antwoord van Brad is een teken dat alles goed gaat met mijn vader en dat hij in vrede rust”, schreef ze.

Het bericht Vrouw die jarenlang berichten stuurde naar overleden vader krijgt plots antwoord verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels