HomeNieuwsBizarVrouw bouwt café in tuin omdat haar man te vaak op de...

Vrouw bouwt café in tuin omdat haar man te vaak op de lappen gaat

Een Britse vrouw heeft een kroeg gebouwd in haar eigen tuin zodat haar man thuis op café kan en niet voortdurend het huis uit moet om iets te gaan drinken.

Jayne Tapper was het beu dat ze haar echtgenoot zo weinig zag omdat hij voortdurend naar zijn stamkroeg trok. De 48-jarige verpleegster uit Newton Abbot, een plaats in het Engelse graafschap Devon, bedacht vijf maanden geleden het lumineuze idee om een echte bar neer te planten in hun tuin. “Mijn echtgenoot Paul, een ingenieur, hield ervan om naar onze stamkroeg te gaan, en ik kon hem nooit thuishouden. Dus ik bracht het café gewoon naar hier zodat hij het huis niet meer hoeft te verlaten voor een pintje”, vertelt ze aan Metro UK.

‘The Doghouse Inn’

Jayne spendeerde in het totaal een kleine 6.000 euro aan het café. Ze kon heel wat besparen door materialen tweedehands aan te kopen. De kroeg luistert naar de naam ‘The Doghouse Inn’, een verwijzing naar hun drie jachthonden.

Open voor iedereen

Niet alleen hun drie kinderen Tom (31), Lorren (24) en Jack (26) genieten mee van het gezellige bierhuisje, ook vrienden en familie komen regelmatig langs voor een drankje. “Het is ideaal om te relaxen en het voelt echt alsof ik in mijn stamkroeg vertoef”, besluit Paul.

Het bericht Vrouw bouwt café in tuin omdat haar man te vaak op de lappen gaat verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels