HomeNieuwsBizarVeganistische mama raadt mannen aan om dagelijks te masturberen én geeft voedingstip:...

Veganistische mama raadt mannen aan om dagelijks te masturberen én geeft voedingstip: “Consumeer je zaad!” (foto’s)

Model Tracy Kiss kan je dezer dagen terugvinden op OnlyFans – waar anders? – waar ze haar content gebruikt om een veganistische levensstijl te promoten. Niets vreemds aan, zou je denken, alleen kregen mannen een nogal bizarre voedingstip mee: “Kerels, blijf elke dag masturberen, maar laat je zaad nadien niet verloren gaan!”

De 34-jarige vrouw en mama van twee gaat er prat op dat je zero-wasting verder kunt doortrekken. “Voor zij die eraan twijfelen of sperma verantwoord is als veganistisch materiaal, is dit getest geweest door volwassenen. Ik moedig mannen dan ook aan om dagelijks te masturberen en hun zaad te consumeren of om het te delen met hun partners”, zo vertelt Kiss.

”Masturbatie is gezond”

Volgens experten heeft masturberen sowieso een pak voordelen. Zo verlaagt het depressie door dopamine vrij te geven, een hormoon dat verantwoordelijk is voor het gevoel van ‘gelukkig zijn’. Ook geeft masturbatie het zogenaamde ‘liefdeshormoon’ vrij, wetenschappelijk benoemd als oxytocine, dat stress verlaagt. En mannen die regelmatig zichzelf ‘behelpen’ hebben ook minder kans op prostaatkanker.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels