HomeNieuwsBizarToeriste vergeet camera met naaktfoto’s in Schotland

Toeriste vergeet camera met naaktfoto’s in Schotland

Feast yer eyes! Een Franse toeriste is tijdens een uitstap in Schotland haar fototoestel vergeten. Pikant detail: op de camera staan enkele foto’s waarop ze topless gaat.

De kans is groot dat een inwoner van het Schotse eiland Skye enkele pikante foto’s in zijn of haar bezit heeft gekregen. Tijdens een driedaagse uitstap genoot Lily Mika zo van het adembenemende Schotse landschap, dat ze haar Lumix-fototoestel per ongeluk achterliet tijdens een rustpauze. Niet zo erg zou je denken, maar op het apparaat staan enkele pittige naaktfoto’s van de vrouw.

Kunstproject

De 26-jarige Française liet het persagentschap South West News Service weten dat de foto’s kaderen in een kunstproject. “Ik neem artistieke topless foto’s op de mooiste plaatsen die ik bezoek”, zo verklaart Mika. “Mijn doel is om een boek met foto’s te publiceren om vrouwen aan te moedigen om te doen wat ze willen.” Daarnaast wil de toeriste ook de aandacht vestigen op borstkanker. “Mijn grootmoeder moest strijden tegen de ziekte. Dat is de reden waarom ik ervoor koos om te poseren zonder bovenstuk.”

Verloren voorwerpen

Het draait Mika niet zozeer om het verloren toestel, maar om de inhoud ervan. Op de camera staan immers ook foto’s van haar grootvader en haar vriend. De Française is ervan overtuigd dat de inwoners van Skye het apparaat zullen vinden en haar veilig en wel zullen terugbezorgen. “Ik was zo onder de indruk van de hoffelijkheid van de Schotse inwoners dat ik er zeker van ben dat de persoon die mijn camera vindt, die ook zal terugbezorgen”, aldus Mika. Volgens haar was het toestel voor het laatst in haar bezit in Sligachan, een klein dorpje in Skye. Laat de zoektocht beginnen!

Het bericht Toeriste vergeet camera met naaktfoto’s in Schotland verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels