Vind ons op

Zita

Tiener moet galblaas laten verwijderen nadat ze te veel pikante chips eet

Bizar

Tiener moet galblaas laten verwijderen nadat ze te veel pikante chips eet

Een Amerikaanse tiener heeft de gevolgen van haar ongezonde levensstijl op pijnlijke wijze mogen ervaren. Het meisje at wekelijks zo’n vier zakjes pikante chips. Met als gevolg dat haar galblaas er uiteindelijk uit moest. 

Toen de dochter van Rene Craighead buikpijn begon te krijgen had ze geen idee wat de oorzaak kon zijn. Na een grondig onderzoek maakten de dokter er haar attent op dat elke week vier pakjes pikante chips eten wel eens de oorzaak zouden kunnen zijn. “Mijn dochter is dol op alles wat pikant is. Elke keer als we naar de winkel gaan, vraagt ze mij om de chips mee te nemen. Had ik geweten wat de gevolgen waren, had ik dat natuurlijk nooit gedaan”, aldus de moeder aan de Britse krant Daily Mail.

Gezondheidsvoordelen 

Pikant voedsel heeft normaal tal van voordelen. Zo kan het je metabolisme stimuleren en en je immuunsysteem ondersteunen. Maar wie er teveel van eet kan ook last krijgen van zijn maag. In het ergste geval moet je dus je galblaas laten verwijderen. Eten met mate is zoals altijd aangeraden.

Het bericht Tiener moet galblaas laten verwijderen nadat ze te veel pikante chips eet verscheen eerst op Metro.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top