HomeNieuwsBizarStudent doet zich voor als kwaliteitscontroleur en eet jaar lang gratis bij...

Student doet zich voor als kwaliteitscontroleur en eet jaar lang gratis bij KFC

In de Zuid-Afrikaanse stad Durban heeft een student een jaar lang gratis fastfood bij de restaurantketen KFC gegeten. De 27-jarige deed zich voor als een kwaliteitscontroleur, had legitimatie en visitekaartjes bij zich en werd afgezet door luxewagens. 

Volgens Zuid-Afrikaanse media at de student bijna dagelijks bij fastfoodketen Kentucky Fried Chicken. Hij wandelde door de keuken waar hij streng de medewerkers om voedselmonsters vroeg. Een personeelslid getuigt: “We wisten niet beter dan dat de man ons bezocht om de kwaliteit van het voedsel te controleren en bewaken. Als we hem zagen binnenkomen, ging iedereen direct met extra toewijding aan het werk.”

Zelfverzekerd

Daarnaast was hij altijd netjes gekleed en werd hij afgezet door luxewagens. Daarvoor deed hij een beroep op zijn vriend, die parttime als limousinechauffeur werkt. Als tegenprestatie mocht die vaak mee-eten. “Ook bij andere KFC-filialen in de stad was hij bekend. Er was werkelijk niemand die argwaan kreeg. De oplichter handelde altijd uiterst zelfverzekerd en overtuigend.” De man kon zo een jaar lang genieten van gratis eten.

(Lees hieronder verder)

Foto Unsplash

Opgepakt

Maar toen een directielid over de man te horen kreeg was het spel uit voor de misdadiger. De overste had namelijk nog nooit gehoord van de ‘controleur’ en zorgde ervoor dat die bij zijn eerstvolgende bezoek aan de KFC werd opgepakt. Binnenkort moet de twintiger voorkomen. Wellicht zal hij een aanzienlijk geldbedrag moeten betalen aan de fastfoodketen en verdwijnt hij achter de tralies. Ook de vriend die hem vervoerde, werd aangehouden.

Het bericht Student doet zich voor als kwaliteitscontroleur en eet jaar lang gratis bij KFC verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels