HomeNieuwsBizarShort met uitsnijding vooraan doet wenkbrauwen fronsen: «Wie draagt zoiets in godsnaam?!»...

Short met uitsnijding vooraan doet wenkbrauwen fronsen: «Wie draagt zoiets in godsnaam?!» (foto)

Een opvallend ontwerp van een jeansshort gaat over de tong op sociale media. Vooraan ontbreekt er immers een stuk stof, wat voor bedenkelijke blikken zorgt. «Je ziet bijna alles…», klinkt het onder meer.

Het gaat om een short van het Hongkongse modemerk Modakawa dat op hun website aangeboden wordt onder de naam ‘Chic One Side Hollow Out Denim Shorts’. Voor omgerekend 28,5 euro krijg je dus een jeansshort met vooraan een gigantische uitsnijding erin. Mensen die het gekocht hebben, reageren positief. «Ik draag het enkel voor mijn echtgenoot, maar het is mooi en sexy», en «Past zoals beschreven. Heel elegant», lezen we daar onder meer.

Bedenkingen

Op Twitter en Reddit is men echter iets sceptischer. «Wie draagt zoiets in godsnaam?!», «Verwacht je maar al aan: ‘Mevrouw, de helft van je kruis is zichtbaar!’», «Bespaar je geld en doe gewoon niets aan!», «Op welke gelegenheid kan je zoiets dragen?», «Je ziet bijna alles…», en «Dat is wel héél gewaagd», klinkt het.

Modakawa


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/short-met-uitsnijding-vooraan-doet-wenkbrauwen-fronsen-wie-draagt-zoiets-godsnaam-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels