HomeNieuwsBizar‘Onzichtbaarheidsmantel’ van 225 euro trekt alle aandacht

‘Onzichtbaarheidsmantel’ van 225 euro trekt alle aandacht

Geen betere plaats om je spullen te verkopen dan op het internet. Een man uit Schotland wist tussen de tienduizenden zoekertjes, met zijn item alle aandacht te trekken. Oordeel vooral zelf over de humoristische kant van het voorwerp. 

De Schotse Stewart Knox postte recent een zoekertje in de Facebookgroep “Stuff for Sale Edinburgh and Lothians”. Maar wat hij in de aanbieding had, was wel heel bijzonder. Wie interesse had, kon zich een ‘onzichtbaarheidsmantel’ van omgerekend zo’n 225 euro aanschaffen. Het verhaal wordt nog bizarder. De man postte ook foto’s als hij de jas aantrok. Daarnaast gaf hij de kledingmaten mee.

Koopje

Geïnteresseerden konden bij het zoekertje lezen waarom hij de mantel niet meer droeg. “Slechts enkele keren gedragen. Ik verkoop de jas vanwege mijn groeiend gewicht. Echt een koopje”, klinkt het. Gek genoeg hebben er al tienduizenden mensen op gereageerd, waaronder natuurlijk enkele ‘Harry Potter’-fans. Voor alle duidelijkheid: de jas bestaat niet echt. Het is gewoon een originele manier om in de belangstelling te staan.

Het bericht ‘Onzichtbaarheidsmantel’ van 225 euro trekt alle aandacht verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels