HomeNieuwsBizarOh la la: dit zijn de verleiders van ‘Temptation Island’

Oh la la: dit zijn de verleiders van ‘Temptation Island’

We moeten nog iets meer dan twee weken wachten tot ‘Temptation Island’ opnieuw op de buis verschijnt. In afwachting kunnen we al kennis maken met de acht verleiders.

Fabrizio uit Houthalen

Fabrizio
Foto Vijf

Deze Mr. Cool Guy heeft een eigen tattoozaak. In het verleden wist Fabrizio vrouwen in een relatie steeds feilloos te verleiden. Trouw bestaat volgens hem niet meer, en dit zal hij bewijzen. Zijn troeven? Een gespierd lijf vol sexy tattoos en een luisterend oor. Hij valt op blonde vrouwen met blauwe ogen, maar eindigt toch steeds met een brunette.

Tijs uit Laakdal

Tijs
Foto Vijf

Deze 24-jarige kerel werkt als bouwvakker en is een vlotte, zelfzekere babbelaar. Hij beweert de afgelopen drie jaar zo’n 120 vrouwen voor zich gewonnen te hebben, en dit doet hij met zijn vlotte tong. Tijs babbelt de vrouwen letterlijk in zijn bed, zijn motto: “A shoulder to cry on becomes a dick to ride on”. Tijs valt op vrouwen die one of the guys zijn. Geen Barbietrutjes dus.

Joshua uit Balen

Joshua
Foto Vijf

Joshua is een sportieve, knappe jongeman met de ‘ideale schoonzoon-look’. Hij doet in zijn vrije tijd aan motorcross, maar wil graag doorbreken in de modellenwereld. Wanneer er geflirt moet worden, schakelt de 20-jarige steeds zijn azuurblauwe ogen in. Zijn tactiek? Eerst bezinnen, dan bespringen. Een vrouw in een relatie vereist volgens hem immers een rustige aanpak.

Andrea uit Maasmechelen

Andrea
Foto Vijf

Deze volleerde casanova is een vlotte, grappige Italiaanse macho met een klein hartje. Hij is aan de slag als autotester, maar naast de werkvloer leeft hij Temptation Island. Zijn slaagkansen schat hij hoog in: volgens hem gaat hij met drie van de vier vrouwen aan de haal. Een bepaald type vrouw heeft hij niet. Ze worden wel allemaal mooier na twee glazen alcohol.

Gino uit Den Haag

Gino
Foto Vijf

De mooiboy die van alle walletjes meesnoept staat bekend als hartenbreker. Hij heeft moeite met monogaam zijn en is meestal snel uitgekeken op een vrouw. Iedere zaterdagavond is het voor Gino sowieso Temptation-tijd, volgens hem zou zijn deelname dus weleens voor leuk beeldmateriaal kunnen zorgen.

Tomas uit Den Haag

Tomas
Foto Vijf

Naast bootcamptrainer studeert Tomas ook media, informatie & communicatie. Hij wordt naar eigen zeggen niet snel verliefd en gelooft niet in monogamie. Gelukkig is hij communicatief sterk en maakt hij graag plezier. De ideale Temptation-combo. Zijn tactiek? Speelveld verkennen, target kiezen, scherpstellen en tot het uiterste gaan.

Tireily uit Zwolle

Tireily
Foto Vijf

Leuk weetje: Tireily werd door een vriend ingeschreven als grap, maar wil zichzelf toch bewijzen als de ideale verleider. Hij ziet zichzelf als hét mannelijke totaalplaatje. Tireily is artiest, houdt van sport en gaat steeds voor de overwinning. Een vrouw verleidt hij door zo opvallend mogelijk naar haar te kijken, totdat ze er een beetje ongemakkelijk van wordt.

Matthew uit Amsterdam

Matthew
Foto Vijf

De Amsterdammer is administratief medewerker, maar beschouwt zichzelf daarnaast vooral als de Keizer van Temptation Island. Deze bad guy met een zachte kant heeft last van bindingsangst, maar komt uiterst zelfzeker en zelfs een tikkeltje arrogant voor de dag. Volgens hem is hij de ultieme verleider die de kunst van het zoenen volledig onder de knie heeft.


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels