HomeNieuwsBizarMan vindt handig, maar duur trucje om oprit garage vrij te houden

Man vindt handig, maar duur trucje om oprit garage vrij te houden

Je zou denken dat een garage ruim voldoende is om je wagen kwijt te kunnen in een stad. Mispoes, of toch in het geval van een Duitse bestuurder van een grote SUV. Soms staan andere auto’s zo dicht bij zijn oprit, dat hij niet genoeg manoeuvreerruimte heeft om de garagebox in te rijden. Maar daar heeft de slimmerik een oplossing voor gevonden.

De man uit Düsseldorf heeft twee Smarts gekocht die aan weerszijden van de oprit staan te blinken. De twee vierwielers staan op zes meter afstand van elkaar. Genoeg plaats dus voor de rijke chauffeur om zijn SUV te parkeren in de garage.

Verdacht onkruid

Andere buurtbewoners roken onraad omdat ze de twee kleine zilvergrijze auto’s nog nooit hadden zien rondtuffen. Bovendien viel het hen op dat er langs de banden van de Smartjes verdacht veel onkruid begon te groeien.

Volgens de regionale krant Rheinische Post zijn de inwoners van de wijk stomverbaasd door de truc van hun buurman, maar het stadsbestuur kan naar eigen zeggen niet ingrijpen. Het gedrag van de man is immers niet illegaal.

Screenshot Google Maps
Screenshot Google Maps

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels