HomeNieuwsBizarMan vindt bijzondere buit tijdens magneetvissen

Man vindt bijzondere buit tijdens magneetvissen

In Amsterdam heeft een inwoner een vreemde vondst aangetroffen toen hij ging magneetvissen. In de rivier aan de Oudezijds Achterburgwal viste hij namelijk een vuurwapen en kluis op.

Al sinds de zomer gaat magneetvisser Brian op zoek naar schatten in de Amsterdamse wateren. Door met een grote magneet in het water te gaan, hoopt hij kostbaarheden te ontdekken. “Ik heb al 21 fietsen en veel muntjes van verschillende valuta opgevist. Super interessant”, aldus de magneetvisser.

Onverwachte vondst  

Brians recentste buit overtrof echter al zijn verwachtingen. Tijdens het zoveelste visuitje haalde hij plots twee kogels uit het water. Een buurtbewoner vertelde dat er een tijdje geleden een kluis was gedumpt in het water. De stadsgenoot had de politie toen niet op de hoogte gebracht.

Stoutste dromen 

De Nederlander ging door met zoeken en stootte op een oude kluis. De inhoud overtrof zijn stoutste dromen: een vuurwapen en een aantal sieraden. “Dat geeft een kick”, vertelt hij aan de lokale pers. “Er waren ook nog anderen kisten, maar die waren te zwaar om alleen op te vissen. Samen met enkele andere magneetvissers ga ik zeker terug.” Intussen heeft hij de eerste kluis naar de Amsterdamse politie gebracht.

Het bericht Man vindt bijzondere buit tijdens magneetvissen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels