HomeNieuwsBizarMan verandert van geslacht om op autoverzekering te besparen

Man verandert van geslacht om op autoverzekering te besparen

Hoe ver kan je gaan om geld te besparen op je autoverzekering? Ga je prijzen vergelijken of neem je een andere polis? Een Canadese man ontdekte dat een verzekering nemen als vrouw veel goedkoper was. Dus zat er voor hem niks anders op dan van geslacht te veranderen. 

Het was de website The Truth About Cars die het verhaal van de Canadees ontdekte. De man wil niet dat zijn naam bekend raakt, maar hij wilde wel zijn verhaal doen. Zo is hij van geslacht veranderd om jaarlijks 1.100 Canadese dollars of 723 euro te besparen op zijn autoverzekering. Door een verkeersongeval en enkele boetes moest hij normaal gezien 4.500 CAD of zo’n 2.959 euro betalen, iets wat hij absurd vond.

Vrouw 

Op een dag ontdekte de Canadees dat als hij een vrouw zou zijn, hij slechts 3.400 CAD (€ 2.234) zou moeten betalen. “Ik was woest, wat een discriminatie. Ik vroeg mijn verzekeringsagent om mijn geslacht op papier te laten veranderen in vrouwelijk, maar dat weigerde hij natuurlijk”. Uiteindelijk ontdekte hij dat als er een arts was die hem op papier vrouw verklaarde zijn probleem opgelost was. Tot zijn grote verbazing was er ook eentje die gehoor gaf aan zijn verzoek.

Geboorteakte 

De misnoegde man liet ook zijn geslacht wijzigen op zijn rijbewijs en geboorteakte en bewees zo tegenover de verzekeringsmaatschappij dat hij een ‘vrouw’ was. De ‘shemale’ bespaart nu ongeveer $ 91 CAD (60 euro) per maand op zijn autoverzekering. Men kan hier zeker spreken van ‘de aanhouder wint’.

Foto R.V.

Het bericht Man verandert van geslacht om op autoverzekering te besparen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels