HomeNieuwsBizarInfluencer verbaast volgers met weinig verhullende jurk: «Ik zou me niet op...

Influencer verbaast volgers met weinig verhullende jurk: «Ik zou me niet op mijn gemak voelen»

Een Brits model heeft een filmpje gedeeld waarin ze een kleedje past dat op opvallende wijze is uitgesneden. Haar volgers reageren verdeeld. «Ik zou het nooit dragen, maar het is prachtig», klinkt het onder meer.

Elizabet Zauere is een influencer en model uit Londen. Onlangs kocht ze een jurk van het Poolse lingeriemerk God Save The Queens, waar het te koop is voor 199 dollar (181 euro). Het ontwerp van het kleedje is opvallend, want op willekeurige plaatsen zie je de huid erdoor.

Gemengde reacties

Het filmpje werd inmiddels al bijna 8 miljoen keer bekeken op TikTok en lokte gemengde reacties uit. Heel wat mensen kunnen de jurk wel smaken, al zouden de meesten hem niet durven dragen. «Hij is voor jou gemaakt. Past perfect bij je lichaam», en «Heel mooi en staat je erg goed», maar ook «Mooi, maar ik zou zoiets nooit durven dragen», «Dan kan je evengoed niets aandoen», «Ik zou me niet op mijn gemak voelen», «Deze jurk is zo gevaarlijk», «Ik zou het nooit dragen, maar het is prachtig», en «Leuk voor in de slaapkamer, maar ik zou er nooit mee naar buiten gaan», klinkt het.

@elizabetzauere

Reply to @trumpstoenailfungus [fake body] I ordered size S and my measurements are 85-60-93 for those who asked, hope it helps ❤️ #tryon #dress

♬ What They Want – Russ

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/influencer-verbaast-volgers-met-weinig-verhullende-jurk-ik-zou-me-niet-op-mijn-gemak-voelen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels