HomeNieuwsBizar«Ik date alleen mannen die alles betalen»: vrouw choqueert volgers, maar wordt...

«Ik date alleen mannen die alles betalen»: vrouw choqueert volgers, maar wordt genadeloos afgekraakt (video)

Een TikTokster krijgt heel wat bagger over zich nadat ze in een video duidelijk maakte hoe een relatie er voor haar uitziet. «Mijn taak is om er mooi uit te zien en te gaan winkelen», klinkt het.

De vrouw, die zich ‘Freaky Princess’ noemt op TikTok, gaf in een video mee dat ze «alleen date met mannen die alles voor haar betalen». Als een potentiële kandidaat dan van haar zou verwachten dat ze zou koken en kuisen, gaat ze nog een stap verder. «Daar dienen een kok en een meid voor. Mijn taak is om er mooi uit te zien en te gaan winkelen», luidt het.

Allergische reactie

De bewuste video ging met meer dan 2 miljoen views viraal en lokte een storm van kritiek uit. De meesten hebben hun bedenkingen bij haar opgespoten lippen en vragen zich af waar ze het haalt om zo veeleisend te zijn. «Denk je nu echt dat je er zo goed uitziet?», «Het ziet er zo pijnlijk uit», «Dat ziet eruit als een allergische reactie», «Waarom zou iemand zoveel lipfiller een goed idee vinden?», «Werd je gebeten door een bij of zo? Wat is er gebeurd?», en «Je mag al blij zijn als je iemand vindt», wordt er meedogenloos gereageerd.

@freakyprincess33

#fyp #sugarbaby #sugarbabyissues

♬ оригинальный звук – ₊˚✧‧₊˚✩.₊˚✧

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/ik-date-alleen-mannen-die-alles-betalen-vrouw-choqueert-volgers-maar-wordt-genadeloos-afgekraakt-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels