HomeNieuwsBizarBruidegom zegt tijdens huwelijk wat hij van 2020 vindt, en dan gebeurt...

Bruidegom zegt tijdens huwelijk wat hij van 2020 vindt, en dan gebeurt DIT! (video)

Bizar momentje tijdens het huwelijk van een Amerikaans koppel. Tijdens de trouwgeloften wordt het koppel plots onderbroken door Moeder Natuur. Maar vooral de timing is frappant…

Aaron Sawitsky en Denice McClure zouden in juni trouwen, maar door het coronavirus verplaatsten ze hun huwelijk naar 22 augustus. Wat er ook gebeurde, ze moesten en zouden trouwen op die dag. Dat deden ze ook, en hoewel het weerbericht voor die dag goed was, hingen er donkere wolken boven hun hoofd tijdens de ceremonie.

Bliksemschicht

Precies op het moment dat Aaron zijn geloften aflegde, gebeurde er iets magisch. “Laten we eerlijk zijn: 2020 is niet het beste jaar geweest”, zei hij. Meteen daarna schiet op de achtergrond een gigantische bliksemschicht in de grond met een oorverdovende knal. “Moeder Natuur heeft een wrang gevoel voor humor. Gelukkig raakte niemand geëlektrocuteerd en konden we onze trouwgeloften afleggen voor het begon te regenen”, schrijft hij bij de straffe beelden.

Stralende hemel

Ook Aaron vond de timing erg toevallig. “De timing was behoorlijk episch. Het geeft de beleving van 2020 tot nu toe perfect weer. Het enige wat je kan doen is het aanzien en denken: ‘jep, dat is 2020’ en ermee lachen”, vertelde hij achteraf aan WHDH.

Het weer draaide uiteindelijk bij. “Het trouwfeest eindigde met een regenboog en een zonnige hemel, dus hopelijk is dat een goed teken voor wat er zit aan te komen”, besluit hij.

Het bericht Bruidegom zegt tijdens huwelijk wat hij van 2020 vindt, en dan gebeurt DIT! (video) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels