HomeNieuwsBizarBIZAR. Opnieuw spuwer opgepakt in Antwerpen

BIZAR. Opnieuw spuwer opgepakt in Antwerpen

In Antwerpen is  een 36-jarige man uit Gent opgepakt omdat hij naar een man zou hebben gespuwd. Hij werd aangehouden voor de verspreiding van schijnbaar gevaarlijke stoffen.

De verdachte mengde zich in een gesprek tussen een 28-jarige man en diens buurvrouw dat plaatsvond vanuit de ramen van hun appartementen in de Wetstraat en leunde op een bepaald moment op de vensterbank. Toen de bewoner vroeg om afstand te houden en zijn venster wilde sluiten, reageerde de verdachte agressief en spuwde hij in het gezicht van de man.

Het slachtoffer verwittigde de politie, die de verdachte in de buurt kon aantreffen en oppakken. Hij is intussen al voor de onderzoeksrechter verschenen en aangehouden voor de verspreiding van schijnbaar gevaarlijke stoffen.

Tientallen pv’s 

Het parket treedt streng op tegen mensen die tijdens de huidige coronacrisis bewust hoesten, niezen op spuwen naar politiemensen of andere burgers. De teller van het Antwerpse parket voor pv’s voor dergelijk asociaal gedrag staat al op 35. De eerste rechtszaken daarrond zijn al van start gegaan.

Het bericht BIZAR. Opnieuw spuwer opgepakt in Antwerpen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels