HomeNieuwsBizarBIZAR. Moordverdachte in VS kookte hart van slachtoffer met aardappelen

BIZAR. Moordverdachte in VS kookte hart van slachtoffer met aardappelen

In de Amerikaanse staat Oklahoma heeft een verdachte van een drievoudige moord een opmerkelijke bekentenis gedaan. Hij gaf toe dat hij het hart van een zijn slachtoffers uit zijn lichaam gesneden had en het daarna, samen met aardappelen, aan zijn oom en tante wilde serveren.

De 42-jarige verdachte leidt aan een bipolaire stoornis en werd al verschillende keren veroordeeld. Hij bracht eerst zijn buurman om het leven en sneed het hart van de man uit zijn lichaam. Daarna reed de verdachte naar het huis van zijn oom en tante, waar ook hun kleindochter aanwezig was.

Motief

Toen de man daar was aangekomen, kookte hij het hart en serveerde het met aardappelen aan zijn familie. Toen die het weigerden op te eten, stak de man zijn oom, tante en de aanwezige kleindochter neer. De man stierf ter plaatse, het meisje bezweek later aan haar verwondingen. De tante raakte gewond.

De politie onderzoekt nu of de man onder invloed was van drugs en wat het motief voor de moord was. In 2006 werd hij ook al veroordeeld voor het bezit van drugs, net als in 2012 en 2017.

Het bericht BIZAR. Moordverdachte in VS kookte hart van slachtoffer met aardappelen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels