HomeNieuwsBizarBeste vrienden ontdekken na zestig jaar dat ze broers zijn

Beste vrienden ontdekken na zestig jaar dat ze broers zijn

Het lijkt wel een script van een hartverwarmende Hollywoodfilm, maar niets is minder waar. Twee mannen die al zestig jaar bevriend zijn, ontdekken dat ze broers zijn.

Alan Robinson en Walter Macfarlane wonen allebei in Hawaï en schillen vijftien maanden. Toen ze elf à twaalf jaar waren, hebben ze elkaar leren kennen op school. De twee jongens werden beste maatjes omdat ze iets gemeenschappelijk hadden: ze ervaarden een soort gebrek aan familie. Robinson was geadopteerd en Macfarlane heeft zijn vader nooit gekend.

DNA

Nu, vele jaren later, hebben de mannen zonder elkaars medeweten beslist om op zoek te gaan naar hun afkomst. Macfarlane gebruikte de website Ancestry.com om op zoek te gaan naar familieleden. Hij stuurde zijn DNA-gegevens op en er kwam één overduidelijke match uit de bus. Tot zijn grootste verrassing ging het om zijn beste vriend, Robinson, die in alle stilte ook een zoektocht was gestart.

De twee kameraden hebben tijdens Kerstmis het heuglijke nieuws gedeeld met hun familieleden. Ze zijn nu van plan om samen te reizen en te genieten van hun pensioen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels