HomeNieuwsBizarBerlusconi geeft Poetin een dekbedovertrek van hun twee cadeau

Berlusconi geeft Poetin een dekbedovertrek van hun twee cadeau

Silvio Berlusconi heeft de Rusische leider Vladimir Poetin een nieuw dekbedovertrek cadeau gedaan. Daarop staat een grote foto van de twee omstreden figuren terwijl ze elkaar de hand drukken.

Silvio Berlusconi en Vladimir Poetin komen al langer goed overeen. De Italiaanse ex-premier wilde die vriendschap eren door zijn Russische kameraad een collega te geven. Dus gaf hij hem een dekbedovertrek met een grote foto van hen twee terwijl ze elkaar een hand geven, meldt Fox News.

Een bedovertrek in ruil voor een bed

Berlusconi staat bekend om zijn groot ego, maar dit is toch wel heel bizar. Bijna even vreemd als de reden waarom hij een cadeau opstuurde. Blijkbaar had Poetin hem eerst het bed opgestuurd waarvan een Italiaanse prostituee beweerde dat ze daarin seks had gehad met de mediamagnaat.

De voormalige Italiaanse premier is ontzettend fier op het bed. Zo fier zelfs dat hij het heeft laten zien aan George Clooney. De Amerikaanse acteur die aan het Como-meer woont, wou met Berlusconi spreken over de humanitaire crisis in Darfur. Maar de gastheer nam de Oscar-winnaar naar boven en toonde hem trots het tweepersoonsbed, meldt The Times.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels