HomeNieuwsBizarAlweer buitenechtelijke affaire in Australische ‘Blind Getrouwd’

Alweer buitenechtelijke affaire in Australische ‘Blind Getrouwd’

In de Australische versie van ‘Blind Getrouwd’ is het een pak pikanter dan de Vlaamse versie bij ons. De koppels mogen elkaar ontmoeten en net daarom ontstaat er steeds opnieuw overspel.

In de voorlaatste aflevering laten Troy en Carly  hun partners zitten om bij elkaar te zijn. Voor wie het programma volgt was dit geen verrassing, maar het was voor iedereen een verrassing dat Tracey en Sean net hetzelfde deden. Tracey werd aan het begin van het programma al bedrogen door haar echtgenoot Dean. Dean zocht liever de liefde bij deelneemster Davina. Uiteindelijk keerde hij terug naar Tracey, maar die besloot hem te dumpen. Sean liet dan weer zijn vrouw Blair vallen om iets te beginnen met Tracey.

Speculatie

Ondertussen vraagt iedereen zich af wat er met Ryan, de man die door Davina werd bedrogen, is gebeurd.  Hij werd samen met Ashley gespot in een winkelcentrum, en laat dat nu net de vrouw zijn die werd bedrogen door Troy. Het koppelsysteem lijkt helemaal niet te werken, maar dat zal Channel 9 niet deren. Kijkers smullen namelijk van al dat drama.

Het bericht Alweer buitenechtelijke affaire in Australische ‘Blind Getrouwd’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels