HomeNieuwsBizarAlerte kijker spot kanker bij journaliste tijdens uitzending

Alerte kijker spot kanker bij journaliste tijdens uitzending

De Amerikaanse journaliste Victoria Price heeft haar leven te danken aan een kijker met een zeer alerte blik. Die wees de journaliste op een bobbel op haar hals, en dat bleek wel degelijk een kankergezwel te zijn.

Victoria Price, een lokale reporter bij het Amerikaanse nieuwsstation News Channel 8, kreeg een tijd geleden een email van een vrouw die haar waarschuwde voor de zwelling in haar hals. “Laat alsjeblieft je schildklier nakijken. Het doet me denken aan mijn hals, waar het kanker bleek te zijn. Zorg voor jezelf”, luidde de mail.

Operatie

Na wat vertraging te hebben opgelopen door de coronacrisis, kreeg Price wel degelijk de diagnose van kanker. “De tumor bevindt zich in het midden van mijn schildklier en duwt de klieren naar boven, vandaar de subtiele zwelling”, schrijft de journaliste op Twitter.

Price gaat maandag onder het mes om haar schildklier en enkele nabijgelegen lymfeknoppen te verwijderen. Ze is de onbekende vrouw die haar leven redde erg dankbaar. Tijdens de coronacrisis was de journaliste immers meer dan ooit druk in de weer met haar werk, haar gezondheid was “het laatste van haar gedachten”.

Het bericht Alerte kijker spot kanker bij journaliste tijdens uitzending verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels