HomeNieuwsBizarAKELIG! Vrouw doet TikTok-dansje, maar dan komt er plots een inbreker binnen...

AKELIG! Vrouw doet TikTok-dansje, maar dan komt er plots een inbreker binnen (video)

Een Amerikaanse vrouw heeft doodsangsten doorstaan toen een man plots in haar appartement stond. Ze is nu zo bang dat ze niet meer in haar eigen appartement durft te slapen.

Hannah Viverette was vorige week een TikTok-dansje aan het opnemen in haar appartement wanneer een man de buitendeur plots opent en blijft staan. De vrouw verstijft van de schrik en vraagt hem om haar appartement te verlaten.

De inbreker mompelt: “Ben jij mijn vriend?” Waarop Hannah “nee” zegt. “Ben je zeker?”, vraagt hij. “Ja!”, verduidelijkt Hannah. Vervolgens wandelt ze naar de inkomdeur en filmt ze de man. Ze klopt aan bij de buren en die laten haar binnen.

Stalking

De politie heeft intussen de inbreker, Angels Moises Rodriguez-Gomez (36), opgepakt. Hij wordt beschuldigd van diefstal, geweldpleging, stalking en opzettelijke vernieling van eigendommen.

Hannah durft nu niet meer in haar eigen appartement te slapen, maar heeft (tijdelijk) onderdak gevonden bij de buren.

@hrviveretteThat moment when you’re recording yourself dancing and your stalker climbs your second story balcony to break in. ##realshit ##scariestmomentofmylife

♬ original sound – Hannah v.

Het bericht AKELIG! Vrouw doet TikTok-dansje, maar dan komt er plots een inbreker binnen (video) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels