HomeNieuwsBizarDame is seksgeluiden van nymfomane buurvrouw beu: «Ze gaat tekeer als een...

Dame is seksgeluiden van nymfomane buurvrouw beu: «Ze gaat tekeer als een speenvarken» (video)

Een Nederlandse vrouw liet onlangs in een radioprogramma horen hoe hard ze het gekreun van haar buurvrouw moet aanhoren. De meeste luisteraars vinden echter niet dat ze daar een probleem van hoeft te maken.

De vrouw deed haar beklag op de Nederlandse radiozender NPO 3FM. Ze legt uit dat ze een buurvrouw heeft die nymfomane is en sinds kort een nieuw vriendje heeft. Het gekreun dat ze dagelijks moet aanhoren, is naar eigen zeggen niet meer te verduren. «Ze gaat tekeer als een speenvarken. Ketsen, pompen, gillen, kreunen en tegenwoordig gromt ze er ook nog bij. Wij hebben hele dunne muren en als ik ‘s avonds in de zetel zit, lijk ik in een seksfilm te zitten waar ik niet om gevraagd heb», zucht ze. Vervolgens laat ze een opname horen van hoe het er zo vaak aan toegaat.

Laten doen

Het fragment werd al meer dan 300.000 keer bekeken op TikTok. Sommigen herkennen het ‘probleem’, maar de meesten zien er geen graten in. «Oh mijn God, nee dit kan echt niet», en «Hahaha, zo’n buurvrouw heb ik vroeger gehad! Meerdere keren per dag…». Maar vooral: «Die buurvrouw heeft gewoon een fijn leven», «Ik denk dat deze mevrouw jaloers is dat ze dit zelf niet meemaakt met haar kerel», en «Zet gewoon je tv of muziek wat harder. Laat die buurvrouw toch lekker genieten», wordt er gereageerd.

@npo3fm

Wat zou jij doen met zo’n buuf? #3fm #buurvrouw

♬ original sound – NPO 3FM

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/dame-seksgeluiden-van-nymfomane-buurvrouw-beu-ze-gaat-tekeer-als-een-speenvarken-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels