HomeNieuwsZijn de billen van Tom Cruise nep of niet?

Zijn de billen van Tom Cruise nep of niet?

Tegenwoordig is de kont van Tom Cruise raar maar waar een veelbesproken onderwerp. Meer bepaald vragen internetgebruikers zich af of zijn zitvlak nep is of niet.

Aanleiding is een tweet van een screenshot van de film ‘Valkyrie’, waarin de 55-jarige acteur de hoofdrol speelde. Op de foto hebben de bips van Cruise opvallend veel weg van de derrière van Kim Kardashian.

Al snel barstte een discussie los. Sommige mensen beweren dat het gaat om een stuntman, terwijl anderen vermoeden dat het achterwerk werd opgevuld om de echte billen van de Hollywoodster te beschermen. Enkele twitteraars suggeren ook dat de computeranimatie of een vreemde invalshoek van de camera er voor iets tussenzit.

Het blijft een mysterie…

Op een bepaald moment moeide zelfs de regisseur van ‘Valkyrie’, Christopher McQuarrie, zich in de kwestie. “Waarom zou ik na 12.000 retweets duidelijkheid geven?”, grapte McQuarrie. Even later verwijderde hij echter zijn bericht.

Hoe het ook zij, we zullen de waarheid in alle waarschijnlijkheid nooit te weten komen, maar de vraag gaat wel viraal. Zo is de bewuste foto ondertussen al meer dan 14.000 keer geretweet.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels