HomeNieuwsTwee jaar lang werd dit model mishandeld door haar ex. Nu kan...

Twee jaar lang werd dit model mishandeld door haar ex. Nu kan ze eindelijk haar verhaal doen. (foto’s)

Estefania Pereira (27) is populair op Instagram. Het model heeft in totaal al zo’n 267.000 volgers verzameld.

Doorgaans zie je op haar pagina alleen maar knappe foto’s en vrolijke berichten. Maar daar kwam vier dagen geleden plots verandering in.

In een lang bericht en begeleid door enkele foto’s die boekdelen spreken, praat ze openlijk over hoe ze twee jaar lang (van haar vierentwintigste tot haar zesentwintigste) mishandeld werd door haar toenmalige partner.

“Ik kan dit vandaag eindelijk online zetten omdat ik me terug gezond voel en mijn hart ‘genezen’ is. Als je mij zou vragen hoe het allemaal begon, dan zou ik niet weten wat ik moet zeggen. Je merkt het niet eens, alles escaleert tot op het moment dat verbale mishandeling eindigt en fysieke mishandeling begint.”

De dame gaat verder: “Ik zou vandaag ook niet kunnen zeggen wanneer de eerste slag plaatsvond, omdat het er gewoon zo veel waren. Ik was verblind, wachtend op het moment dat de persoon waar ik verliefd op werd zou terugkeren… Ik voelde me dood vanbinnen, maar nu zie ik het leven anders en hou ik terug van mezelf. Ik werd zo vaak mishandeld dat ik op den duur de schuld bij mezelf legde. Het neemt je brein over tot op het punt waar je zelf gelooft dat je in de fout bent gegaan. En dat is nog het ergste van al.”

Met haar boodschap wil ze vooral anderen aansporen om ook naar buiten te komen met hun verhaal. “Ik weet dat er dagelijks vele vrouwen zijn die iets gelijkaardigs meemaken en niet durven spreken. Hopelijk helpt dit bericht om hun ogen te openen. ’t Leven is te kort om ongelukkig te zijn.”

Onderstaande foto maakt deel uit van een album. Druk op de pijltjes naar rechts om verdere foto’s te zien.

https://www.instagram.com/p/BsgIjdLjfec/

Haar fans steunen en bedanken haar nu. “Bedankt om zo dapper te zijn en je verhaal te delen. Je bent prachtig en perfect”, reageert iemand. “Ik ben blij dat je er levend doorheen geraakt bent, bedankt om dit te delen. Ik hoop dat vrouwen dit zien en beseffen dat ware liefde hen nooit pijn zou doen”, vult een andere fan aan.

Een berichtje later bedankt ze haar volgers voor de massale steun die ze kreeg: “Bedankt voor alle lieve berichten, ik voel me ondertussen goed, op mijn gemak en gelukkig. Ik wens jullie alle geluk van de wereld. Onthoud dat het leven te kort is om ongelukkig te zijn.”

https://www.instagram.com/p/BsmCUUiDs2v/

Als jij (of iemand die je kent) ook te maken hebt(/heeft) met een vorm van geweld, dan kan je elke werkdag tussen 9u en 17u contact opnemen met de hulplijn ‘geweld, misbruik en kindermishandeling’ op het gratis nummer 1712. U kan ook een bericht sturen via https://1712.be/mail .

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels