Vind ons op

Zita

Meer spanning tussen de lakens, hoe doe je dat?

Nieuws

Meer spanning tussen de lakens, hoe doe je dat?

Het is nog steeds een taboe-onderwerp. Maar wat nu als het thuis alleen nog gaat over het eten van vanavond en de opvoeding van de kinderen? Over de nieuwe stofzuiger of het buitenzetten van het huisvuil? Dan wordt het toch tijd voor wat meer spanning in je relatie. Positieve spanning dan wel te verstaan. Een beetje spanning tussen de lakens is aan te raden. Dat maakt alle saaie dagelijkse dingen weer helemaal goed. Maar hoe zorg je voor meer spanning tussen de lakens?

Schaf mooie lingerie aan

Voor haar én voor hem. Het is natuurlijk niet bepaald appetijtelijk als jij er helemaal top bij ligt in je mooie setje met een (kanten) bh, jarretels en sexy kousen en hij het bed in stapt in zijn verwassen boxer. Ook voor mannen is mooie, sexy onderkleding te vinden.

Ga je een stapje verder? Kies dan lingerie van bijvoorbeeld leer of latex. Ook dit is in verschillende modellen en varianten te koop.

Doe eens een rollenspel

Het spelen van een rollenspel kan een beetje onwennig voelen. Sta je niet voor gek als je doet alsof je iemand anders bent? Maar als je er van te voren goed over praat met je (bed)partner, kan zo’n rollenspel heel bevredigend zijn. Verhelderend ook. Je kunt in je rol je wensen en verlangens beter kenbaar maken. Je bent immers iemand anders.

Ga in de weer met speeltjes

Het spelen met speeltjes als een strap on is voor veel mensen een stap te ver. Maar wat nu als je je echt veilig voelt bij de ander? Dan is het misschien juist nu het moment om de handboeien, veren en dildos voor de dag te halen en, samen met je partner, op ontdekkingsreis te gaan.

Blijf met elkaar praten

Geef aan wat je fijn vindt en wat juist niet. Luister naar je partner als hij of zij iets fijn vindt of juist niet. Door goed met elkaar te blijven communiceren, ga je elkaar steeds beter begrijpen en daar kun je, ook in het dagelijkse, saaie leven, veel plezier van hebben!

Lees Verder
Advertisement
Dit vind je mss ook leuk...

Meer in Nieuws

To Top