HomeNieuwsLifestylePolitieagente stopt met haar job om zich volledig te richten op carrière...

Politieagente stopt met haar job om zich volledig te richten op carrière als… seksmeesteres! (foto’s)

Maak kennis met Sarah Keller, een Duitse, 32 jaar oud en tot voor kort een politieagente met een stevig loon. Alleen zorgde die job ervoor dat ze een carrièreswitch maakte, waardoor ze nu – wél nog steeds in uniform – een veelvoud verdient.

Keller hield er 7 jaar lang twee jobs op na. Overdag was ze politieagente, maar ’s avonds trok ze een iets strakker kostuum aan om haar activiteiten als dominatrix te starten. Zelf zegt ze dat er weinig verschil is tussen de twee jobs. Haar inspiratie haalde ze bij de vele sekswerkers die ze ontmoette tijdens haar carrière als agente.

BDSM-fascinatie

De 32-jarige geeft in een recent interview dan ook toe dat haar dubbelleven uitdagend was. Ze onderzocht seksmisdaden en dus ging ze regelmatig in gesprek met prostituees die honderduit over hun leven vertelden. In 2011 zou ze een fetisj-feestje bijwonen waar ze voor de eerste keer kon proeven van bondage. Na 11 jaar bij de politie gaat ze nu voluit voor een carrière als sekswerker. Ze liet haar borsten vergroten, maakte werk van goeie make-up en liet foto’s maken voor haar portfolio. “Waarden als je eigen huis bezitten en sparen voor een pensioen waren veel minder belangrijk voor mij dan het vooruitzicht om me goed in m’n vel te voelen en van mijn vrijheid te genieten”, zo geeft ze aan.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels