HomeNieuwsLifestyleMaak je huis kerstproof

Maak je huis kerstproof

Bij Kerstmis draait het allemaal om tradities en gezellig samen zijn met familie. Om die momenten nog onvergetelijker te maken, hebben we voor jou een aantal leuke decoratie ideetjes. Met een persoonlijke touch maak je je interieur helemaal kerstproof!

Kerstballen

De eerste stap voor een kerstproof huis is natuurlijk de kerstboom. Wil je dit jaar echt uitpakken bij je vrienden en familie, dan kan je zelf gepersonaliseerde kerstballen maken. Je kan ze versieren met foto’s van je geliefden of met een aantal feestelijke quotes. De keuze is helemaal aan jou!

Feestversiering

Om de muren op te fleuren kan je natuurlijk kiezen voor kerstlichtjes. Geef ze dat tikkeltje extra door ze te versieren met feestvlaggetjes. Ook hier kan je kiezen uit je eigen foto’s of je eigen quotes.

Kaarshouder

Kerstmis, dat is gezelligheid, en gezelligheid vraagt om kaarsjes! Deze unieke kaarshouders brengen jouw woonkamer helemaal in de kerstsfeer.

Kussens

We blijven in het cocooning thema met deze heerlijk zachte personaliseerbare kussentjes. Personaliseer ze met foto’s, teksten, quotes, … helemaal naar eigen smaak. Kies voor een enkelzijdig bedrukt kussen of laat je kussen bedrukken op voor- en achterkant.

De leukste ideeën voor kerst vind je op smartphoto.be!

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels