HomeNieuwsLifestyleKerel met 9 (!) vrouwen ging voor seksrotatie zodat “niemand zich uitgesloten...

Kerel met 9 (!) vrouwen ging voor seksrotatie zodat “niemand zich uitgesloten voelt”: “Maar werkte averechts” (foto’s)

Soms vind je de liefde van je leven, maar deze man vond gewoon de LIEFDES van zijn leven. Meervoud dus, want de Braziliaan Arthur O Urso heeft maar liefst 9 vrouwen. En hij gaat er prat op dat hij niemand wil uitsluiten, óók niet op seksueel vlak, zo geeft hij aan.

O Urso haalde vorig jaar nog het nieuws door zijn aparte levensstijl. Naar eigen zeggen viert hij de vrije liefde en protesteert hij tegen monogamie. Maar dat zijn 9 vrouwen wel evenwaardig behandeld worden, dat probeerde hij aan te tonen door bijvoorbeeld een schema dat hij bijhoudt. Een seksrotatie als het ware, zodat geen enkele vrouw zich uitgesloten voelt. Dat het huwelijk niet met élke vrouw van een leien dakje loopt, dat maakte hij ook bekend. Zo besliste één echtgenote, Agatha, om toch te scheiden van de groep, ook seksueel.

”Moeilijkheden tussen de lakens”

O Urso geeft in een interview ook aan dat hij het moeilijk vindt tussen de lakens met elke vrouw. Vooral het feit dat hij dan vaak aan zijn andere echtgenotes dacht, zat hem dwars. “Ze willen me seksueel allemaal bevredigen. In eerste instantie maakte ik afspraken met hen om seks te hebben. Een seksrotatie, een schema. Maar op termijn werd het gewoon seks hebben volgens een plannetje en niet meer voor het plezier. Nu laat ik het gewoon z’n gang gaan”, aldus O Urso. De Braziliaan houdt er ook een OnlyFans-pagina op na met zijn vrouwen.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels