HomeNieuwsLifestyleHebben: opblaasbare én goedkope jacuzzi

Hebben: opblaasbare én goedkope jacuzzi

Sta je te popelen om het zomergevoel in huis te halen én ben je een heuse waterrat? Dat treft, want Lidl verkoopt binnenkort een opblaasbare verwarmde jacuzzi. Het enige nadeel? Je moet er voorlopig wel voor naar Nederland.

Urenlang liggen pruttelen in een bad is niet langer een privilege voor luxepoezen. Dankzij Lidl kan je een exemplaar voor een scherpe prijs in huis halen. Het gaat om een opblaasbaar bubbelbad dat 289 euro kost. Peanuts, als je weet dat je voor een jacuzzi doorgaans enkele duizenden euro’s moet neertellen.

Vanaf donderdag 22 maart kan je er eentje scoren via de website van Lidl. Vanaf 29 maart ligt de jacuzzi ook effectief in de winkelrekken. Jammer genoeg zit er wel een addertje onder het gras, want voorlopig wordt het hebbeding enkel en alleen bij onze noorderburen verkocht. Of het ook in de Belgische winkels beschikbaar zal zijn, is nog niet duidelijk.

Ook bij Aldi

Het is niet de eerste keer dat een budgetketen stunt met een opblaasbaar bubbelbad. Vorig jaar deed Aldi het al voor. Daar was het budget-bad in een mum van tijd uitverkocht. Snel zijn is dus de boodschap.

Het bericht Hebben: opblaasbare én goedkope jacuzzi verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels