HomeNieuwsEntertainmentVerbazing alom wanneer Julia van K3 op de mond gekust wordt: «Haha,...

Verbazing alom wanneer Julia van K3 op de mond gekust wordt: «Haha, Marthe haar gezicht!» (video)

Opvallend moment tijdens de laatste K3-show van hun ‘Vleugels’-tour in Gent. Plots werd Julia vol op de mond gekust door een gastartiest. Marthe wist duidelijk niet dat dit gepland was, en met haar zowat de hele zaal.

Verrassing van formaat tijdens de ‘Vleugels’-tour van K3 in Gent. Daarin vertolkt gastartiest Diego Gonzaléz-Clark de rol van Mike, een engel zonder vleugels die een speciale band heeft met Julia. Tijdens alle shows waren er bijna-kusmomenten tussen de twee, maar Hanne wist dat telkens te voorkomen.

Onderling afgesproken

Tot nu, tijdens de laatste voorstelling. Op videobeelden zien we hoe Mike Julia vol op de mond kust, een actie die duidelijk afgesproken was tussen de twee. Marthe was daar ogenschijnlijk niet van op de hoogte, zo blijkt uit haar lichaamstaal. Ook de toeschouwers vielen achterover van verbazing.

Kortsluiting

De beelden werden vlijtig gedeeld op TikTok, waar de teller inmiddels al op meer dan 50.000 views staat. «Marthe kreeg even kortsluiting. Onverwachts is het altijd hilarisch», «Ik weet niet wat ik het grappigste vind: jullie lach of Marthe haar gezicht», «Dit wordt echt de TikTok-hit van het jaar!», «Ze denkt: ‘WTF!’», en «Marthe haar hoofd! Ik plas in mijn broek», lezen we onder meer in de reacties.

@emilyke21_

En toen viel er een onverwachte kus zelfs marthe hellemaal sprakeloos #k3 #k3show #kus

♬ origineel geluid – Emily

Wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/verbazing-alom-wanneer-julia-van-k3-op-de-mond-gekust-wordt-haha-marthe-haar-gezicht-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels