HomeNieuwsEntertainmentAmy Sonck openhartig: «Het zou dom zijn om daar geen gebruik van...

Amy Sonck openhartig: «Het zou dom zijn om daar geen gebruik van te maken»

Amy, de dochter van ex-voetballer Wesley Sonck, wordt populairder met de dag, zeker nu ze een eigen webreeks heeft. Of het feit dat ze ‘de dochter van’ is daarbij helpt? «Zijn naam opent deuren, daar moet ik niet flauw over doen», klinkt het.

De afgelopen jaren heeft Amy Sonck op zichzelf aan heel wat populariteit gewonnen – bewijze de bijna 200.000 volgers op Instagram – maar nu heeft ze met ‘Extramy’ ook een eigen webreeks op VTM GO. Daarin beoefent ze zes extreme sporten onder begeleiding van professionele sporters. Papa Wesley keek vanaf de zijlijn met een klein hartje toe. «Mijn ouders zijn allebei sportief, ja. Maar van extreme sporten blijven ze liever weg. Echt blij waren ze niet. Mijn papa dacht: ‘O nee, wat gaat ze allemaal uitsteken?’ Hij vroeg of het wel verantwoord was. Mama was iedere keer blij als ik veilig thuiskwam. Oké, mijn knie lag wel eens open of mijn scheenbeen zag blauw, maar gelukkig was het maar dat», vertelt ze in Dag Allemaal.

Bekende naam

De 23-jarige blondine beseft dat het handig is om in de wijde wereld der influencers een bekende familienaam te hebben. Al moet dat ook genuanceerd worden. «‘t Is een voor- én een nadeel. Mensen hebben hoge verwachtingen van mij, da’s een nadeel. Het is ook moeilijk om te weten wie je kan vertrouwen. Voor m’n carrière is het uiteraard een voordeel. Papa heeft zelf tv-ervaring, en kan mij helpen. Zijn naam opent deuren, daar moet ik niet flauw over doen. Het zou dom zijn om daar geen gebruik van te maken. Dat ik op Instagram zo snel zoveel volgers kreeg, dank ik zeker ook aan hem», besluit ze.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/amy-sonck-openhartig-het-zou-dom-zijn-om-daar-geen-gebruik-van-te-maken

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels