Vind ons op

Zita

Tom Cruise gaat film draaien in de ruimte

Entertainment

Tom Cruise gaat film draaien in de ruimte

De Amerikaanse acteur Tom Cruise gaat een film draaien aan boord van het Internationaal Ruimtestation ISS. Veel details zijn er helaas nog niet vrijgegeven.

De topman van NASA, Jim Bridenstine, maakte het nieuws via Twitter bekend. “We hebben populaire media nodig om een nieuwe generatie ingenieurs en wetenschappers te inspireren om de ambitieuze plannen van NASA werkelijkheid te doen worden”, liet hij weten.

Elon Musk

Deadline Hollywood meldde vorig weekend al dat er geruchten zijn over zo’n film. Nog volgens de site zou ook SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Tesla-topman Elon Musk, betrokken zijn bij de filmplannen. Maar noch SpaceX, noch Musk hebben dat laatste al bevestigd. Musk antwoordde wel op de tweet van Bridenstine. “Dat zou heel leuk moeten zijn”, klonk het beknopt.

Nog volgens Deadline Hollywood zal de ruimtefilm geen nieuw vervolg zijn van de ‘Mission Impossible’-reeks. Vanwege het coronavirus werd de productie van de zevende MI-film, die gefilmd werd in Italië, eind februari stilgelegd. De release van die film stond gepland voor juli volgend jaar.

Het bericht Tom Cruise gaat film draaien in de ruimte verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

To Top