HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-Pommeline krijgt te maken met bodyshamer: "Vieze cellulitis" (foto)

‘Temptation’-Pommeline krijgt te maken met bodyshamer: “Vieze cellulitis” (foto)

Pommeline Tillière haalt op Instagram uit naar een bodyshamer die haar een haatbericht stuurde. «Laat me gewoon met rust!», reageert ze.

Pommeline Tillière kreeg onlangs een bericht van een bodyshamer. De 29-jarige tattoo-artieste liet de kritiek niet zomaar passeren en deelde een screenshot ervan op Instagram. «Ik moet kotsen. Niet iedereen is te vinden voor vieze cellulitis en zwabbervet bedekt met tattoos», aldus het haatbericht.

Geen zelfvertrouwen

Pommeline antwoordde de persoon in kwestie als volgt: «Amai, zelf gevonden? En jij steekt jezelf weg achter een vals profiel? Dat getuigd (sic; nvdr) ook wel van geen zelfvertrouwen dan. Geniet van je dag, x zwabbervetje», klonk het. «Ik snap echt de ‘taal’ niet meer van de jeugd van tegenwoordig, gaan die niet naar school of?», voegde ze er nog aan toe.

Taalverbeteraars

Vervolgens wees een andere volger haar op haar schrijffout: «Dat getuigT». Ook over die opmerking wou Pommeline nog iets kwijt. «Ik snap ook gewoon niet dat mensen zich constant zo moeien. Ik snap het gebruik van de dt-regel sowieso niet. Als ik een ‘d’ of een ‘t’ wil zetten, dat maakt mij echt niet uit. Het gaat om het taalgebruik van die jongeren, het straattaalgebruik, het vernoemen van ‘zwabbervet’ enzovoort. Dat bedoel ik. Ik krijg het echt van mensen. Ofwel zijn jullie bodyshamers en sturen jullie mij dat ik dik of lelijk ben, ofwel zijn jullie taalverbeteraars. Laat me gewoon met rust!», weert ze zich op haar Instagram Stories.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/temptation-pommeline-krijgt-te-maken-met-bodyshamer-vieze-cellulitis-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels