HomeNieuwsEntertainmentKarl Vannieuwkerke is opnieuw papa geworden: "Heel mooie naam!"

Karl Vannieuwkerke is opnieuw papa geworden: “Heel mooie naam!”

Karl Vannieuwkerke en zijn vriendin Caroline Vereenooghe zijn de trotse ouders geworden van een tweede kindje. Dat lezen we op hun Instagram.

Heuglijk nieuws voor sportjournalist Karl Vannieuwkerke (52) en Caroline Vereenooghe (37). Caroline is bevallen van een zoontje dat luistert naar de naam Luís Achile. Een broertje dus voor Jack Odile, die inmiddels 4 jaar is. «Sometimes the smallest things take up the most room in your heart», schrijven ze op Instagram bij enkele foto’s van hun kleine spruit. Het is inmiddels het vierde kind voor Vannieuwkerke. Hij heeft nog een zoon en een dochter uit een vorig huwelijk.

Genieten

Op Instagram bruist het van de felicitaties. «Moh… proficiat! Geniet van elkaar!», «Van harte gefeliciteerd!», «Heel mooie naam!», «Proficiat lieverds, wat een prachtig nieuws», en «Ik wens jullie veel geluk en liefde samen», «Wat een prachtige baby», lezen we in de vele reacties.

Instagram CyBuZE8tn1q


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/karl-vannieuwkerke-opnieuw-papa-geworden-heel-mooie-naam

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels