HomeNieuwsEntertainmentScarlett Johansson ontvangt award in opvallend korset

Scarlett Johansson ontvangt award in opvallend korset

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson heeft op de People’s Choice Awards de prijs voor ‘Female Moviestar of 2018’ gewonnen. Die kwam ze in ontvangst nemen in een wel heel frappante outfit.

Afgelopen zondag werden de People’s Choice Awards uitgereikt in Santa Monica. Grote winnaar werd ‘Avengers: Infinity War’, die verkozen werd tot film van 2018. Hoofdrolspeelster Scarlett Johansson won voor haar rol als Black Widow in diezelfde film de award voor ‘Female Moviestar of 2018’, vóór Sandra Bullock, Bryce Dallas Howard, Anne Hathaway en Lily James. De 33-jarige Amerikaanse actrice verraste de toeschouwers met een indrukwekkend korset. Ze zag er werkelijk oogverblindend mooi uit.

Droomleven

In haar speech dankte de ster uit onder meer ‘Lost in Translation’ en ‘Girl with a Pearl Earring’ haar fans voor de steun waardoor ze haar droom als actrice kan blijven waarmaken. “Ik hou van mijn beroep omdat het me niet alleen toegelaten heeft om te verbinden met mezelf, maar ook met het publiek. Ik draag deze award op aan jullie allemaal”, klonk het.

Ook het Amerikaanse leger werd door haar geprezen. “Ik wijd deze award ook toe aan de mannen en vrouwen in het leger die hun leven elke dag op het spel zetten zodat wij dat niet hoeven te doen. Bedankt, bedankt, enorm bedankt.”

AFP / Jean-Baptiste Lacroix
AFP / Jean-Baptiste Lacroix
AFP / Jean-Baptiste Lacroix

Het bericht Scarlett Johansson ontvangt award in opvallend korset verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels