HomeNieuwsEntertainmentAngèle openhartig over haar liefdesleven: «Ik ben panseksueel»

Angèle openhartig over haar liefdesleven: «Ik ben panseksueel»

De Belgische zangeres Angèle heeft in een interview open en eerlijk gepraat over haar seksualiteit. Zo vertelde ze dat ze niet op een geslacht valt, maar op een persoon, of dat nu een meisje of een jongen is.

De 27-jarige zangeres van onder meer ‘Balance ton quoi’ en ‘Fever’ deed die onthulling in het France 2-programma ‘Les rencontres du papotin’. Daarin gaan mensen met een autismestoornis in gesprek met bekende sterren. Angèle kreeg de vraag of het klopte dat ze biseksueel is en of ze een vriendin of vriend heeft. «Ik heb geleerd om dat laatste geheim te houden. Maar ja, ik ben bi. Ik zou zelfs zeggen dat ik panseksueel ben. Ik kan verliefd worden op een jongen, een meisje, een non-binair of transgender persoon. Verliefd zijn, vlinders in de buik hebben, dat voelt voor mij hetzelfde. Of het nu met een meisje of jongen is», antwoordde ze.

Lang gewacht

Ze vertelde tevens dat het lang geduurd heeft vooraleer ze haar seksualiteit ontdekte. «Ik heb 23 jaar gewacht voordat ik aan mezelf toegaf dat ik verliefd was op een meisje. Dat was voor het eerst dat het duidelijk was. Op dat moment had ik geen zin meer om dat geheim te houden. Toen ik een kind was, wou ik niet stilstaan bij de gevoelens die ik had voor een meisje. Ik had de indruk dat het niet normaal was. Dat dachten de mensen ook», aldus de zangeres.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/angele-openhartig-over-haar-liefdesleven-ik-ben-panseksueel

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels