HomeNieuwsEntertainmentFans van ‘The Hunger Games’ niet te spreken over prequelboek: “Wie heeft...

Fans van ‘The Hunger Games’ niet te spreken over prequelboek: “Wie heeft hierom gevraagd?”

‘The Ballad of Songbirds and Snakes’, het op til staande prequelboek van ‘The Hunger Games’, krijgt weinig bijval van fans. Op sociale media regent het ontevreden reacties.

Het verhaal van de Amerikaanse auteur Suzanne Collins draait rond president Snow – vertolkt door Donald Sutherland in de filmtrilogie – in zijn jonge jaren. Het vindt 64 jaar voor de originele ‘Hunger Games’-boeken plaats. Volgens een fragment gepubliceerd door Entertainment Weekly is Coriolanus Snow “een tiener geboren met privileges, maar zoekend naar meer. In dit verhaal is hij vriendelijk en charmant. En hij wordt – voorlopig althans – beschouwd als een held.”

“Serieus?”

Het boek heeft de toorn van de fans opgewekt. “Wie heeft hierom gevraagd?”, klinkt het in een boze tweet. “Niemand is geïnteresseerd in het verhaal van Snow.”

“President Snow afschilderen als een misbegrepen held? Serieus?”, fulmineert een andere verontwaardigde twitteraar. “Het laatste waarin ik geïnteresseerd ben is een fascistische dictator menselijk maken omdat hij een tragisch verleden heeft.”

Er zijn nog geen plannen voor een verfilming, al zei Lionsgate-baas Joe Drake vorige zomer wel dat “de studio ernaar uitkijkt om samen met Suzanne aan de film te werken”. ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ verschijnt in mei van dit jaar.

Het bericht Fans van ‘The Hunger Games’ niet te spreken over prequelboek: “Wie heeft hierom gevraagd?” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels