HomeNieuwsEntertainmentEx-vriendin van Olivier Deschacht overladen met complimenten op bikinifoto: «Zo knap!»

Ex-vriendin van Olivier Deschacht overladen met complimenten op bikinifoto: «Zo knap!»

Bo Praet, de ex van Olivier Deschacht, heeft enkele zomerse foto’s gedeeld die heel wat positieve reacties uitlokken. «Buitengewoon mooi», is de algemene teneur.

In het voorjaar raakte bekend dat Olivier Deschacht een nieuwe vriendin had, vier jaar na zijn scheiding met Annelien Coorevits. Het ging om het 27-jarige model Bo Praet. Het sprookje was echter van korte duur en vorige maand bleek dat Bo zelfs al een relatie had met een andere man, ene Maxime.

Vlinder

De knappe blondine heeft nu op Instagram enkele kiekjes gedeeld waarop ze in bikini van de zon geniet. «Summer love», schrijft ze erbij. Haar nieuwe prins op het witte paard reageert meteen met «Mijn vlinder», en ook haar volgers steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken. «Wat een prachtige dame», «Zooooo knap», «Wow, perfecte schoonheid», en «Buitengewoon mooi», lezen we onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Instagram CwKm-bGsy66


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/ex-vriendin-van-olivier-deschacht-overladen-met-complimenten-op-bikinifoto-zo-knap

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels