HomeNieuwsDit zijn de nieuwe liefdes van Kevin Janssens, Elke Clijsters en Véronique...

Dit zijn de nieuwe liefdes van Kevin Janssens, Elke Clijsters en Véronique De Kock

Kevin Janssens heeft een nieuwe vriendin. De acteur postte een foto op Instagram van een romantisch etentje met het Vlaamse model Louise De Schryver. Ook voor Elke Clijsters en Véronique De Kock heeft de zomer geluk gebracht in de liefde.

Op het lieve kiekje is te zien hoe de acteur uit ‘D’Ardennen’ het gezicht van zijn date vasthoudt, net voor ze gaan kussen. Het is niet de eerste keer dat Janssens op een model valt. Zo had hij al eens een relatie met de Nederlandse Renée Tromp, maar die liep op de klippen. De 38-jarige Antwerpenaar was ook al samen met Josje, Natalia en Ann Lemmens.

De acteur had in interviews al eens aangegeven dat hij de tijd rijp vindt om zich te settelen. Misschien heeft hij in het Gentse model daarvoor de juiste vrouw gevonden. Janssens zorgde in het onderschrift ook voor extra vragen door de hashtags ‘mamaenpapashow’ en ‘notpregnant’ te gebruiken.

#mamaenpapashow ♥️#nicknames #notpregnant

A post shared by Kevin Janssens (@kevnjanssens) on

Een schoonbroer voor Kim Clijsters

Ook Elke Clijsters en Véronique De Kock beleven liefdevolle tijden. Beide vrouwen maakten bekend dat ze een nieuwe vriend hebben. De zus van Kim Clijsters is samen met Johan Gerets, zoon van ex-Rode Duivel Eric Gerets en een bekende fitnesstrainer. Hij hielp onder andere Karen Damen in het programma ‘Perfect’ zich voorbereiden op de 20 kilometer van Brussel. De 40-jarige Véronique De Kock vond dan weer de liefde bij Manuel Goossens, een 6 jaar jongere zakenman uit Brecht.

Love is … hugging him tight    • • #   #topteam #G&C

A post shared by Elke ijsters (@wonderful.wanderer) on

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels